23948sdkhjf

Kæmpestor måltidskasseleverandør er nu i Danmark

Konkurrencen på et danske marked for måltidskasser er fra i dag blevet intensiveret.

Tyske HelloFresh, der kalder sig verdens førende leverandør af måltidskasser, er begyndt at tilbyde sine produkter også i Danmark.

- I Danmark har vi et meget etableret marked for måltidskasser, men vi føler os sikre på, at vi med vores koncept kan tilbyde en større fleksibilitet og et mere enkelt koncept, der kan opfylde danskernes behov, når det kommer til friske, hjemmelavede måltider, siger Kristian Hald, administrerende direktør for HelloFresh i Danmark og Sverige, i en pressemeddelelse.

- Vi har omhyggeligt analyseret det danske marked og ved, hvad danskerne indtil videre har haft mulighed for at bestille af måltidskasser. Vi har også indledningsvist testet vores produkt på forskellige kundesegmenter, og ved hjælp af deres feedback har vi skræddersyet et af de mest fleksible koncepter, som jeg mener gør os unikke på det danske marked, tilføjer han.

Ifølge HelloFresh bliver der i de nye måltidskasser, såfremt det giver mening, anvendt lokale danske kvalitetsråvarer.

- Opskrifterne er et miks mellem internationale og danske retter med et twist, der udvikles på det danske kontor af danske kokke og opskriftsudviklere. For at bidrage til kampen mod madspild pakkes og leveres der præcis den mængde råvarer og ingredienser, der er brug for i de forskellige opskrifter – hverken mere eller mindre, konstaterer koncernen.

Kunderne kan bestille måltidskasser til enten to eller fire personer og med mulighed for at vælge tre til fem aftensmåltider pr. uge. Prisen for en måltidskasse med tre ugentlige aftensmåltider til to personer er 400 kroner eksklusive levering.

HelloFresh blev grundlagt i Berlin i november 2011 og opererer nu i USA, Storbritannien, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Australien, Østrig, Schweiz, Canada, New Zealand, Sverige og fra i dag altså også Danmark.

I 2019 var omsætningen i HelloFresh på godt 13 milliarder kroner. Alene i første kvartal i år nåede omsætningen op på over 5 milliarder kroner, oplyser koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078